Teka Lirik Lagu Edisi Merdeka!

Jom harini ni kita cuba teka & ingat semula lagu Edisi Merdeka kita 🥰 Agaknya ni lagu apa ya? Siapa boleh teka? 😍🇲🇾

Teka Lirik Lagu Edisi Merdeka!
39 Các câu trả lời

𝚖𝚎𝚛𝚊𝚑𝚖𝚞 𝚖𝚎𝚖𝚋𝚊𝚛𝚊 𝚜𝚎𝚖𝚊𝚗𝚐𝚊𝚝 𝚠𝚊𝚓𝚊𝚛 𝚙𝚞𝚝𝚒𝚑𝚖𝚞 𝚋𝚎𝚛𝚜𝚒𝚑 𝚋𝚞𝚍𝚒 𝚙𝚎𝚛𝚔𝚊𝚝𝚒 𝚔𝚞𝚗𝚒𝚗𝚐 𝚋𝚎𝚛𝚍𝚊𝚞𝚕𝚊𝚝 𝚙𝚊𝚢𝚞𝚗𝚐 𝚗𝚎𝚐𝚊𝚛𝚊 𝚋𝚒𝚛𝚞 𝚙𝚎𝚛𝚙𝚊𝚍𝚞𝚊𝚗 𝚔𝚊𝚖𝚒 𝚜𝚎𝚖𝚞𝚊

merahmu bara semangat waja putihmu bersih Budi perketi kuning berdaulat payung negara biru perpaduan kami semua puncak dunia telah kau tawan lautan luas telah kau redah membawa semangat jiwa merdeka semarak Jaya kami warganya

Merah mu bara semangat waja Putih mu bersih budi pekerti Kuning bardaulat payung negara Biru perpaduan kami semua..

Merahmu membara semangat wajar Putihmu bersih budi perketi Kuning berdaulat payung negara Biru perpaduan kami semua

merahmu membara semangat wajar putihmu bersih budi perketi kuning berdaulat payung negara biru perpaduan kami semua

merah membara semangat wajar,putihmu bersih budi pekerti,kuning berdaulat,payung negara,biru perpaduan kami semua

merah membara semnagat waja,putih mu bersih perketi,kuning berdaulat,pyung negara,biru perpaduan kami semua

jalur gemilang 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾

Nmpk sj dah tau.. Sbb sal kemerdekaan sy cuma tau lagu tu hahah

jalur gemilang🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾