Pemilihan Berpantang, Moden Atau Tradisional?

Jom luang masa 5 minit sebelum tidur kejap! Yang mana satu anda pertimbangkan untuk proses berpantang? Kedua-duanya ada kebaikkan untuk kesihatan anda. https://my.theasianparent.com/cara-berpantang-tradisional/web-view

9 Các câu trả lời

Yess ibu amat perlu rehat yang cukup Kadang kala berpantang ikut org tua2 dulu yang terlampau disiplin kadang kala boleh membuatkan ibu stress. Maka sebaiknya perlu seimbang. #TAPactiveusers #TAPSupermoms

Kena selari..mcm sy brpantang sblom ni mmg bnyk ke tradisional..untuk yg kalini mgkin kne tradisional + modern sbb pntang sendri

perlu n sangat perlu 🤣 bila mak jaga lagi la kena ikot SOP 🤭

perlu sgt2.. klu lnggr SOP.. dendany lumayan😂😂

Perlu 😊 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

tradisional #TAPactiveusers

👍👍👍

traditional