Mommy dah berapa minggu sekarang?

Jom kongsikan berapa minggu sudah kehamilan mommy 🤰🌸 Semoga mommy dan baby sihat sentiasa hendakNya😘

Mommy dah berapa minggu sekarang?
743 Các câu trả lời

Alhamdulillah harini dah 32w2d . Berdebar2 rasa. Dah tak daya nk buat kerja2 berat. Doakan saya ya

5w 2d.ank ktga insha'Allah..tp xde rsa truk morning sickness mcm dua ank lelaki.Alahan pun xde..

11 week.1st baby. .alahan dah xde..just pening sakit kepala bila masuk zohor hingga magrib.🥺

34 minggu. semoga dipermudahkn urusan kita semua. semoga mommy² & baby sihat sentiasa.. aminnn

11w 5d☺️ tp bdn sgt lemah. mkn muntah. hilang selera makan😢sy risau. semoga baik2 saja.

15w4d, esok checkup. Harap2 semuanya dipermudahkan. Mmy & baby pun sihat je🥰🤲🏻✨

klau ikut apps TAP nie ,, dh 9 minggu 1 hari .. tp ikut kiraan doktor baru 8 minggu 6 hari

15 weeks .. alhamdullilah..semoga selamat sampai bersalin nanti tanpa sebarang komplikasi

syukur dah selamat melahirkan.. lahir awal emergency czer. masuk 13 hari dah berpantang

38w6d.. Menunggu hari. moga dipermudahkan segala urusan bersalin buat kita ibu².Aamiin