First Kick

Jom kongsi berapa week mummy rasa pergerakan baby buat pertama kali ? ?

134 Các câu trả lời

Sy 16w dh start rasa tp jarang sgt dlm sehari tu. Skrg 19w mlm2 mmg kuat rasa dia bergerak tmbh2 tgh baring. Time buat kerja sambil duduk dekat ofis pun dah rasa dia gerak. Tgh berjalan ke buat kerja harian mmg dh rasa. Sy first bby. Doc kata bby boy. Mungkin sbb tu cepat rasa kot.

saya anak 2nd ni 13w dah rasa. skrg 14w tiap malam tgh2 malam sblm tidur sy kdg2 dpt rasa denyut jantung, tp kejap2 je. dlu ank 1st 20w baru rasa, mcm geli2. yg kali ni cepat pula rasa geli2 tu.

Baru 13w, hari tu try check jantung baby, slow2 tekan atas ari2 n dapat rasa degupan. Skrg ni sy risau bila kadang2 tak dapat cari degupan. Normal ke? Dia berubah tempat ke? Risaunya laa

17 weeks daa start rse cm angin berlalu...hehe..cuma xkerap..senyum sndri bila rse tu..maybe 20 week ke atas akn rse kerap kot..bergantung pd ibu2 sama ada alert atau x..😘

Anak first - 16 weeks + ( boy) Second - 16 weeks ( boy) Third - 20 weeks + ( Tak Tau boy or girl lg Sekarang nk masuk 23 weeks dah Makin ligat dah dia 🤣

19 week. Bubble2 manja gitu. Skg 22 week. Makin kuat gerakkannya. Kdg siap ckp baby duk diam2 syg, mama nk rehat.

1st prgnncy nii dpt dtct baby kick 18 weeks mcm tu...alhamdulillah now dh 24 weeks mmng aktif sngt tendang..🥰

16weeks👶. 1st baby. Now sudah mau masuk 20weeks. Pergerakan baby mmg sangat aktif lagi2 time baring🥳

Mcm mana nk tahu tu baby kick ya? 1st time pregnant jd xde pengalaman.. skrg 17w..

Masuk 5 bulan dah dapat Rasa dia kick. Sekarang dah 25weeks memang kuat sangat dia kick 😁

4y trước

Bulan puasa , awal bulan 8/5