Bila rasa baby kick?

Week berapa mommies semua rasa baby kick? Saya da 19w tapi tak rasa apa sbb perut tebal. Nurse suruh alert pergerakan baby. Huhuhuhu

2 Các câu trả lời

Slalunya 20minggu ke atas.. paling awal boleh rasa 15minggu .. tp wlaupun dh rasa nti pergerakan tu x kerap ya sbb ruang masih besar lg, baby sng pusing2.. nti 28minggu should be every pergrakan dh boleh rasa, start minggu ni baru kira pegrakan baby

Kalau first baby memang akan rasa lambat. 20weeks ke atas baru start betul betul boleh rasa.