Selalu lapar tapi kurang makan

Jika selalu tahan lapar ada beri kesan sangat ke kepada baby? Risau. Saya baru masuk trismester kedua. Memang selalu lapar. Mkn nasi dua kali sehari je. Lepas 3 jam mesti lapar balik. Bila lapar lagi mkn kacang, kadang minum air kosong je. Banyk nk catu skrg, tgh jimat duit. Tak bekerja dh lps mengandung sbb morning sicknesses teruk. Harap pada gaji husband saja. Jadi selalu tahan lapar, nak tahu jugakla jika ada sesiapa mcm saya? Atau pernah mcm saya? Baby mcmne okay ke?

12 Các câu trả lời

kalau sy effect lepas bersalin.. sy xde rezeki nk bgi baby susu dada sbb susu sy takde zat, susu sy cair, susu sy kurang sbb sy tak boleh nk jaga makan.. terpaksa bgi susu formula 😢

Saya pun kadang nak jimat duit jugak sis ...tpi saya takdelah sampai tahan lapar ...saya makan je apa yang ada janji kenyang😉