Gdm on Insulin

Jika diberi pilihan czer @ induce yg mn menjadi pilihan ibu²?

1 Trả lời

Czer mmg x sakit.tspi bila DH abis bius,seksa sakit mmg x terkata .rsa nk terburai perut. Induce mmg sakit .nk putus nyawa je rasa tapi lagi baik sbb Bantu utk Kita bersalin normal. Sis try normal dulu,kalau xboleh jugak Bru la czer.sbb doktor akan bgtau Kita mcm tu.kalau xde msalah apa2,dok akn bgi Kita try normal

4y trước

Amen.mudahan dipermudahkan sis.kdg2 berat baby xboleh nak percaya sgt jugak sis.saya Masa dlm lr,doktor tekan2 prut,ckap anak says kecik.2.6 cm tu je.tapi dah kluar,besar.3.3 kg