Jika demam ketika mengandung 37 minggu bahaya tak

Jika demam ketika mengandung 37 minggu bahaya tak?

16 Các câu trả lời

saya demam paling tinggi suhu 38.4 waktu 36 weeks 5 days positif covid kena warded 2 malam alahamdulillah sekarang dah boleh balik tapi simptom batuk selsema saya masih tak hilang dan still kena kuarantin dekat rumah seminggu...doakan saya harap bersalin waktu saya dah sembuh dari penyakit ni ya ibu2😊

Dah bersalin ke belom.. Dah sebulan soalan awk ni. Sy demam doc bg penadol lepas tu kena bersalin, kebetulan mmg dekat wad msa tu.. Kena juga induce. Hmm ingt boleh sakit natural.

saya deman 3hari deman panas 38.4 negetif covid.. ketika usia kandungan 34W..hari ketiga air ketumbang liking..nasib baik 24hours je keluar..lpas pada tu dah tak liking..

sy pun smlm demam panas sgt.sy MKN ubat tahan sakityg doktor BG ja.doktor ckp pregnant blh MKN ubat tu.sy MKN 2x ja Alhamdulilah badan dh xpnas.cuma hrni selsema ngn batuk skt la

saya pernah demam..terus ke klinik.. lepas tu buat ctg..doktor suruh ke hospital segera..warded la juga 3 hari 2 malam..demam menyebabkan false contraction..

g je hosptal...mcm saya xdemam pun tpi batuk dgn selsme bila g chek up semua naik xnormal...kne tolak ke hosptal smpai sana cek suhu smua 39 dah padhal xrasa demam pun

saya 37minggu5hari ni syukur lah demam,batuk, selsema semua tak ada..cuma kuat mnghidap sakit pingang,dan celah peha je lah..rasa pening kpla nak muntah/loya..

saya pun demam panas dah 2 hari, usia kandungan pun 37w yg penting pergi klinik dgr nasihat doc dan makan ubat yg doc bagi

dalam seminggu juga saya demam .. baby aktif juga . saya makan panadol je ,

3y trước

boleh ke dmm mkn panadol...sy rsa mcm nk dmm, cuaca oanas dgn hujan

Bahaya sis.. sy demam lp tu dok kata baby berak dlm perut

2y trước

kalau dah turun darah..baik trus pergi hospital..bahaya.