Dalam pantang kene pedih ulu hati

Jika dalam pantang kene pedih ulu hati ada kesan buruk ke? Kerap pulak kne pedih ulu hati skrg wktu mlm #firsbaby #firstmom

1 Trả lời

Hi mama. Mama ada guna stokin ke? Klu ikut pgalaman saya sendiri, sy kena pedih ulu hati time berpantang slh satu sebabnya adalah tak pakai stokin. Pakai pun skjp2. Keduanya, sy minum air sejuk even x sikit. Tntg air sejuk ni orang kata mitos. Dr saintifik mmg menafikan. Tp ini ikut badan. Sy mengalaminya. Kawan sy tak. Apa2pun mama lebih tahu tahap kesihtn mama. Klu bdn xmampu, jgn pksa. Bykkn minum air suam. Mint tlg suami sapu2 minyak herba dkt blkg. Moga diberikan keshtn yg berpanjangan selepas ini mama. Salam syg buat baby comel. Take care both of you❤️

3y trước

Owh okay2 tq saya jarang pkai stokin. Terima kasih sngt2 sbb share. Semoga diberikan kesihatan yg berpanjang kepada awak jgk