baru je lalui..14 hb 1 yg lepas.tak pernah terfikir pun kena czer..tapi kita merancang allah yg menentukan...badan sudah pun di bedah..apapun bersyukur baby dah selamat dilahirkan...terima kasih ya Allah atas anugerahmu ini...☺

allahuakbar seramnya baca artikel penuh.. sy counting day je ni... doakan smoga dpermudahkan sy n baby selamat.. utk melahirkan zuriat pertama saya.. 2 minggu je lagi.. amin2 yra.. dan momy2 lain sy doakan jgk.. 🤲🏻

👍🤲semoga dipermudahkan urusan bersalin saya dan baby nnti..bakal melahirkan ank yg ke2 bulan 4 nnti

Tq share info ni

👍🏻