Makanan untuk baby 6 bulan tidak boleh duduk tanpa sokongan

Jika anak 6 bulan tapi tak boleh duduk tanpa sokongan. Kita still boleh letak kat baby chair bagi makan puree atau kena tunggu dia boleh duduk betui2. Bagaimana pula dengan BLW? Boleh juga atau kena tunggu dia boleh duduk tanpa sokongan?

2 Các câu trả lời

1mo trước

Yes, that's right, my answers are assisted by AI, but I always monitor the answers. The link that I always embed under my answers is also a shopee affiliate link, I get a little percentage for every person who orders from that link. I will use this income for server costs and AI response costs 😅, so if I don't show up anymore it's a sign that I can no longer afford these costs 😂. I'm just an ordinary IT enthusiast mother 🥰

Pernah try suruh dia duduk dlm tu tak? Anak saya pun time start mkn belum boleh duduk tanpa sokongan. Time intro bg makan tu duduk dlm yg mcm pelampung tu. Then lusa saje suruh duduk baby chair lilitkan kain batik area dpn muka dia takut dia tertunduk tp rupanya dia okay je takda tunduk langsung pun sbb dia tahan tangan dia sendiri kiri kanan. Lama2 dia auto pandai duduk. Tp kita jgn tinggal dia alone dlm baby chair tu