Kesan darah

Jika ada darah setitik apa tandanya?minggu kehamilan ke 15

6 Các câu trả lời

Saya ada kes yg sama mcm awak week 13, pastu g jmpa doktor, then scan tgok baby okay, tu je, dokto tu takde pesanan sgt😅 pastu sy monitor next kencing kalau ada darah lagi nak g emergency terus, tp takde, tgu next day nak tgok lagi and takda dah smpai skrg, semoga baik2 je semuanya

Banyak kemungkinan tu. Calit lagu dengan kapas pada faraj, ada lg tak. Mungkin ancaman keguguran / keputihan bertukar warna yg boleh merisikokan diri dan kandungan atau apa yg doktor fikir patut. So jumpalah doktor ya

Kalau ada bersama suami, kemungkinan tu punca sbb 15w tu masih baru lagi tu.

Spotting, even setitik kena jumpa doc, bukan tunggu penuh 1 pad

spotting. tp jika penuh 1pad blh trus jmpa dokter

spotting maybe..jumpa doktor ya