ADAKAH DI ANTARA ANDA BILA BERSAMA SUAMI KELUAR DARAH KERAP ? TETAPI TIDAK MERASA SAKIT .

JIKA ADA BOLEH KAH ANDA KONGSI BERSAMA SAYA SEBAB . SAYA IKTIAR HAMIL. TAKUT HAL BEGINI JADI SERIUS

2 Các câu trả lời

kena check la tu. takut ada something kt laluan. post coital bleed yg kerap kena check. dptkan temu janji o&g. mcm2 punca boleh jadi bleeding-ectropion/cervical carcinoma, etc

4y trước

ke termiss temujanji or mungkin time tu pkp org clinic tak igt call balik kut. cuba gi follow up balik result pap smear smue tu. kalu x mungkin teknik bersama la kut suami ada msk jari ke ape tak

ok je