Hye all Mom boleh bagi pencerahan tentang hasil scan saya yg berjarak 9 hari ini

Jarak scan 9hari Tadi dokter kata kena cuci pasal baby nampak tak berkembang Sbelum nya saya pernah kongsikan hasil scan pertama dokter kata kantung kosong N hari ini saya kongsikan karna sy ingin dengar pendapat dr all mom yg lain jika ada yg pernah mengalami hal sama atau pon bnyk sedikit sy minta nasehat dari all mom tq 🙂

Hye all Mom boleh bagi pencerahan tentang hasil scan saya yg berjarak 9 hari ini
1 Trả lời

hai sis nisa.. sy pernah ade pngalaman hampir sme dgn sis. doc ckp baby sy tk developt n tiada improvement. dan doc kk, berikan surat rujukan utk kiv dnc(cuci). tp naluri sy sbg seorang ibu kuat mengatakan bayi sy masih ade. sy tk trgesa² utk ke hosp trus. jadi, sy biarkan dalam sebulan.. dan pada Allah sy bnykkan berdoa, smoga sntasa ada keajaiban.. tiba hari di nanti, sy ke swasta dahulu utk scan. sblm serah diri ke hosp.. siapa sangka, bayi dlm rahim sy mmbesar dgn pesat. alhamdulillah, ketika tu doc ckp kandungan sy 3bln lbih.. n skrg kandungan sy hampir ke 6 bln. sis, bg mase pd bayi yer. mgkin terlalu awal lg utk sis scan. in sha Allah, tggu lg sebulan. mane tahu, keadaan sis same spt sy.. ☺️ semoga baik² shj sumenye.. aamiin.. 💕

4y trước

terima kasih sis