jantung kelihatan lemah

Jantung janin masa scan kelihatan lemah dan bayi berada sedikit ke bwh.dikenalpasti mummy mengalami rectroverted uterus..ade potensi x janin boleh survive

1 Trả lời

dgn izin Allah mudh mudhn ad sis . kita xtau keajaiban Allah yg tibe2 dtg . brdoa jela kpd nye ye sis . mudh mudhn janin sis dlm keadaan baik dn sihat . d lindungi Allah SWT slalu .

5y trước

Alhamdulillah scan 10w nmpk semuanya ok..harap berkekalan sehingga dilahirkan