MISSCARRIGE 19W

Jangkitan bakteria pada kantung .Kantung jadi nipis dan leaking,air ketuban jadi kering.Baby tak xdpt diselamatkan.Bersalin normal .Baby boy .Firdaus Bin Muhammad Hakim di beri nama .Jumpa di Syurga Anak Mama ?.Jumpa lagi kawan2 on next my pregnancy.Doakan

50 Các câu trả lời

Takziah sis

takziah aia

Takziah sis

Alfatihah. Sorry to hear for your lost. Baby syurga menunggu kamu d sana. Semoga kamu sentiasa dlm lindungan Allah, sentiasa d kuat kan dan sentiasa bersabar. 😘sending you a huge virtual hug n kisses

takziah...

Takziah

keep strong sis

Ya Allah. Salam takziah. So sorry to hear this sis. May Allah give you strength. Sy faham perasaan sis sbb sy bwk kandungan yg high risk skrg ni.

Takziah sis.. doc ada bgtau ke punca jgkitan bakteria tu

Innalillah. Takziah mommy. Baby tunggu mommy dekat syurga ya?