Kandungan kira2 5 ker 6 minggu..adakah normal nampak kantung saja..

14 Các câu trả lời

normal ja dlu sya dlm lgkungan 5/6 week lgu la..x nmpk kntung n bby..doc sruh rfer dkt hos tkot luar rhim..aftr 3 week gtu la sya check balik bru ada..awai lg kot..dia ikut org..stgh dh nmpk stgh x nmpk lg..hihi..so jgn risau..in sha allah xdk apa.😊

3y trước

tq sis atas sharing🙂

normal sis, saya scan 7 minggu baru nampak janin tu pun masa scan ukuran baby 6weeks 5 day macam tu. so kalau nak scan nampak baby better sis scan aroun 8weeks plus. semoga sis dan baby baik baik je, amiin

3y trước

trma ksih sis..

sy pun mcm ni. scan 5minggu nampak kantung je,repeat scan 10minggu baru nampak baby dan heartbeat. tapi sis nak repeat scan dari 8minggu keatas pun dah boleh

normal Puan sebab terlalu awal. Selalu 8 weeks ke atas baru nampak kantung dan heartbeat. 😊 Moga ibu dan baby sihat selalu. 🥰

3y trước

sama-sama Puan. 😊

Sy doc ckp 5weeks pn bru nmpk kantung cmtu, doc swoh repeat lg smggu, sy nk tggu lpas raya bru g repeat scan lain dgn husband,huhu

sy mula scan 6 minggu pon mcm ni nampak kantung je, dr suruh dtg scan balik lps 2 minggu baru nampak baby kt dlm

normal sis.. sy 8weeks br nmpk kantung dan 12 weeks br jelas ada baby n heartbeat.. tahniah sis

3y trước

sama2 😊

Sya 11 mnggu nmpak kantung je dktor ckp kemungkinan gugur tgg lagi 2 mnggu scan balik

9mo trước

mcm mna sis slps tu?

6 mggu ada denyutan jantung ..ikut pada scan doktor sbb semua ibu x sama

sy scan 5 weeks haritu pn nmpak mcm ni sis.normal agaknya