Rutin Ibu Mengandung

Jam7.00 pagi sampai klinik desa ambil nombor. Jam7.30 check urine & timbang berat Jam8.00 pagi nombor giliran dipanggil check tekanan darah, HB, denyutan jantung baby & sesi soal jawab Jam8.30 pagi selesai dan boleh balik rumah Jam8.45 pagi sampai rumah dan makan pizza baki semalam ?????

1 Trả lời

Sy pun mcm sis kalau tme check up mmg g awal spya smpat msuk kje cambiasa..xpayah nk minta time slip..stkt ni msih bjya smpai skrg..jd org ptama..