Jalan buka 3cm,Pada kndngn 31 week tnpa kontraksi xda sakit pun,akan melahirkan juga ke nanti?

Jalan buka 3cm

2 Các câu trả lời

klau mcm sy x sakit ape pn 36week tp jln buke 5cm..so doc pecahkan ketuban xsampai 2 jam bersalin.kes y sy tau jln buke tu..pg app klinik kk..misi ckp bb dah kebawah sgt..tu sy g cek ve

2y trước

alhmdulillah mudahnye.. tak perlu thn sakit konstraksi..baby berat awal dah turun ye.. bpe kilo baby keluar?kene thn tak kat hosp?sye risaw law baby kuar awal ni nt kene thn je..law bole xmo bpisah..nak balek same2..