sedih

Isteri2 yg mengandung memang selalu sedih ke?istri sy mcm tu skrng..risau lak jd nye..

28 Các câu trả lời

perubahan hormon n pembawakn bdk.cuba tenang kn dia n happy kn dia.gembira kn hati isteri pun bwk rezeki utk suami jgk..

5y trước

In shaa allah...terima kasih sis atas nasihat😊

Normal.. Even dgr lagu tgk video yg touching pn blh nangis.. N nk2 lg klau suami wat donno mula mata nk berayaq

Hormon. Kadang sedih kadang marah kadang ketawa tak ingat dunia. Suami pun kena selalu ada ye dengan isteri :)

Yes bcoz of hormonal changes . It will change the mood of every pregnancy ladies. Mood swing

Biasa lah tu. Kadang menung pun tiber je menangis. Hahaha, kena rajin ambik hati bini

Mmg mcm tu... apa boleh buat sabar jerla... ujian utk bakal bapak2 ni jgak.. huhuhu

Ckp kat isteri jangan dilayan sedih tu..sian baby nanti. Try la gembirakan isteri tu..

5y trước

In shaa allah sis..

perubahan hormon.. suami kena sllu hiburkn hati istri 😀 bawa g shoping 😂

sy pon selalu alami benda yg sama. kadang² rasa sedih tanpa sebab 😅

Yes normal.careful make sure she X depression