Miscarriage

isnin last week i ade buat d&c after miscarriage (now dah 9 hari after procedure)...but until now ade blood spotting tp sikit2 je..normal ke?

3 Các câu trả lời

its normal.. i aso went through this situation for my first baby n third baby ...blood spotting almost 2 weeks.. after that its wil stop.. n following months wil period as normal... yg penting jaga makanan... jgn makan junk food seafood, n etc... doc adviced must rest for 2 -3 months, its depends ur body too... after that u may plan for baby again.. tc of urself...

Hai, saya buat D&C isnin juga .. still ada sporting .. I think it’s normal .. dr said just for few days but saya dah 1 minggu .. ada keluar skt2.. still sis ada sakit perut tak ? Saya bhg ari2 terlalu sakit .. jumaat pi jumpa dr skali lagi.. dia kata ada masuk angin..

5y trước

xsakit perut but ade spotting sikit2..

sy mase mule2 pegnant memng drah ade je kluar. Tanye dktr, dktr kate tu normal sbb janin nk menempel kt dinding2 rahim. Kadang ade gak rse perut sakit area bawah pusat. InshaAllah xde ape.. yg pnting kena rajin btnye dngn dktr utk kpstian😊