bintik ruam

ini kenape ye ? muncul bintik mcm ni huhu.. macam mn nak hilangkan ?

bintik ruam
2 Các câu trả lời

ank sy dulu cmni jgk. sebabkan ruam panas. Dia kuat berpeluh kt dahi. Try sapukan advanced cream cetaphil.

4y trước

sy cuba dua benda je kt ank sy kalau hilangkan ruam. Advanced protection cream by cetaphil atau minyak kelapa dara.

same mcam ank sy.. baru 17 hari ... sy biarkan je.. sbb rasanya ruam je tu.. nanti hilang sendiri..

4y trước

samee lah akak, tapi baby saya start umur 2 weeks now dah masuk 2 month ,tapi tak hilang 😓