Najis baby

Hi all, ini my first baby. Sy maw tanya kepada ibu2 yg berpengalaman. Najis baby sy bertukar warna hitam ( tidak sehitam yg baru lahir kluar dri perut) sdh jumpa doc,doc ckp selagi baby msh aktif xda maslh cuma suggest tukar formula. So formula apa yg sesuai ya ? skrg sy guna enfalac. Ada apa2 suggestion formula untk baby sy?

5 Các câu trả lời

Anak saya dulu minum enfalac pun macam ni. Lepas tu saya cuba tukar guna frisolac, baru ok. Mungkin puan boleh try & error sebab penerimaan setiap baby tak sama😊

Baby saya mula minum Silimac . tapi tak sesuai sbb berak 3 hari sekali. Saya tukar dutchbaby. sekarang hari hari berak

Juga mengalami masalah yg sama..Tukar pi Snow baru okay

Ank saya dri lahir smpi skrg dh 1 year minum Dutch baby

anak saya minum dupro