Pada kadar berapa minggu kandungan baru boleh tahu tendangan bby? Kndungan sy 3 bulan tp blom rasa

11 Các câu trả lời

lain orang lain. sy 1st preggy rasa 17w, 2nd preggy rasa 15w. tapi selalunya by 22w orang dah rasa walaupun 1st preggy. kecuali kalau ada isu dengan posisi rahim, contoh uri melekap di depan, atau retroverted uterus.

Klu first prgnant selalunya 27 28w baru rasa.. klu da byk kali prgnant 16w da boleh rasa da.. klu br 3bulan kecik lg.. bby xkuat lg nk tendang kuat2

awal lagi tu sis. kalau dpt rasa pun mcm rasa rama2 terbang dlm perut, geli² sikit je 🤭 moga mommy dan baby sihat selalu ♥️

8mo trước

Tq sis...tp beza dlu 1st pregy dh rsa kuat kick nye...Aamiin..

Seawal 16 weeks boleh rasa bergantung pada kepekaan individu. In general, first pregnancy akan rasa 20weeks++.

Sy 18week baru dpt rasa kicking bby 🥰 .. n now dah 26week lagi dia golekk kicking smua mcm bsukan dkt dlm

8mo trước

tq sis moga bby n ibu sht

Kalau anak first mungkin dalam 20 minggu keatas baru boleh rasa tu sis sikit2

sya 4 bulan . 3 bulan tu geli2 sikit je mcm ada yg berenang2 kat dalam 🙊

depends.. paling awal dpt rasa 15w keatas

20 minggu keatas da boleh rasa baby kick.

sy dulu dekat 7 bulan baru rasa.