Salam,nak tya ibu² dkt dlm ni klo opk MCM +ve or -ve,sbb sy dh lwt period 5ari,sy xthu sgt psl opk

2 Các câu trả lời

Tak silap saya, kalau dah lewat period. And positif opk, tanda nya pregnant. Check upt pulak. Kalau mmg positif pregnant, awal awal elakkan BD. Sbb kandungan still fragile. So skrg, awak dh lewat period then opk positive atau awak dah period and baru dpt opk positif hari ni?

12mo trước

Sis cuba la check upt. Sebab sepatutnya mcm ni, period dulu.. pastu check opk smpai dapat positive/jumpa hari subur sis.. then opk akan negative balik.. and check la opk smpai next period. Kalau positive pregnant, kalau opk negative smpai nak masuk next cycle period sis mungkin xde rezeki lagi. Cuba jela cek mana tahu ada.

positif