stretch mark start muncul biasanya usia kandungan berapa bulan ae?ada sesiapa ingat tak?

4 Các câu trả lời

Tengok size badan dan size baby jugak. Semua tak sama. Tapi boleh start pakai cream atau oil seawal 3bulan untuk mencegah stretchmark. Saya anak dah 2. Takde stretchmarks. Pakai minyak awal2 mengandung sampai habis berpantang

bergantung atas orang. Sy start 7 bulan ada stretch marks dekat peha. perut takde lagi setakat ni (8 bulan). ada orang dekat hujung2 nanti baru ada, ada orang awal2 pun dah ada

1y trước

betul.. sy bru msuk 7 bulan. stretch mark dkat bawah breast kanan sebab membesar cpat sgt yg sblah tu😂. Perut xde lgi. Pernah gak terbaca orang perut dia smooth je, tiber 2 minggu sebelum brsalin, ad stretch mark truk..

Setuju dengan komen mommy yang lain. Stretch mark ni bergantung pada hormon dan genetik individu. Macam saya tiada stretch mark.

sy xda stretch mark🥴 dri ank sulung lg. brgntung ats hormon/genetik

1y trước

Sama dengan saya. Dri anak 1st skrg pregnant anak kedua tkde stretch mark 😅