Klau cuci sakit tAk?kndugn x mnjadi sb xde heartbeat doc ksi 2 mnggu lgi jika x 10/4 kna serah dri😢

2 Các câu trả lời

kalau tunggu dia jatuh sndiri, sakit mcm.sggugut/ contraction...kalau xnk sskit,boleh d&c..doc bg bius n kita xrasa.apa

1y trước

jatuh sndiri sakit sis..cuci d&c la xsakit..lps bius pn xsakit apa cuma kena hati2 nk jalan sebba rahim dh di usik.tp mmg xsakit sbb full bius.kita xsdar.tau2 dh hbis:)