Hai saya dah telat datang haid 3 hari tapi syA belum cek lagi takut kecewa .. 😢 1tahun 9 bulan 😭

7 Các câu trả lời

saya miscarriage pada feb ingat period lewat next on April lewat sehari je saya terus cek alhamdulilah rezeki so saya trus jumpa doktor x nk ulangi kesilapan yg sama. better cek kalau rezeki dah sampai boleh terus ambik ubat tuk kuatkan kandungan kalau belum boleh cuba lagi next time. kuatkan semangat sis biasa la tu kita takut kecewa sbb sakit rasa nya cuma tuan punya bdn yg tahu. smoga murah rezeki ☺️

2y trước

tapi sis saya dah cek smlm tak DH juga 2 garis.. 😥

Sis jangan takut kecewa sis kena terima, kalau saya baik sis cek je sis, maksud saya kalau sis cek naik samar sis boleh langkah berjaga jaga, kita boleh jaga diri kita, ni dari pengalaman mak saya cakap. Kalau sis nk confirm sis cek lg lewat smggu, kalau sis rasa sis ada simptom prgnant tu, sis jaga diri ya, bnyakkan berehat, jgn bt keja berat. Semoga baik baik saja ya sis, Insyallah ada rezeki😊

2y trước

semoga ada lah sis aminn2x..

jangan takut kecewa. razeki anak ni semua Allah dah tentukan. sampai masa, Insyaallah akan dapat juga. adik saya dah 8 tahun menanti kehadiran zuriat. tapi masih belum ada rezeki. pernah keguguran sekali.

2y trước

saya dah cek sis tadi pagi tpi negetif juga Msih.. 😢

Salam. Mommy kalau rasa tak yakin buat sendiri. Boleh check dekat klinik. Kalau negatif pun boleh cuba tanya doktor kenapa lewat datang period. Moga dipermudahkan urusan ya

2y trước

ok sis nanti saya pigi klinik cek

Saya dah 5 hari lewat period, sama jugak sis taknak berharap sangat walaupun teringin sangat nak diberi rezeki anak. Mudahan kita semua dikurniakan cahaya mata ✨

jgn risau lah .. kak ipar saya ade dua orng ,abg ipar sorang ,3 bradik ni 15 tahun lebih tunggu anak masih x de rezeki

2y trước

ksian kan sis semoga ada rezeki untuk dorang juga... aminn

sy lambat sehari terus cek.. hati kuat sangat nak cek.. mula2 pun takut kecewa kali ke2 ..tp alhamdulillah.. double..

2y trước

alhamdulillah tahniah sis.. saya dah lewat 6 hari blm ada sis 😥