Hmil 14minggu ..ada ker mcm sya selalu sakit di paha dan kaki

5 Các câu trả lời

kalau tak kerja berat kaki pun sakit kak 'sodium' jangan makan banyak. benda masin senang kejang dan sakit kaki. kak kalau ade masa boleh try sehari makan benda yg sangat masin atau yg diperap macam kimchi. kaki akan lebih sakit pada hari itu.

Saya mcm tu jugak kadang2 rasa mcm baru lepas marathon pun ada, tapi saya baca sakit lenguh area situ sbb rahim tgh nak mengembang sbb bayi akan semakin membesar.

Saya mcm kdg2 x rasa kaki 😅 urut usap sikit br lega..mungkin keja sy naik turun tangga tu kot , xtau lah 🥵

Banyakkan minum susu. Jangan buat kerja berat2. Tinggikan kaki dgn bantal masa tido.

Normal. banyakkan rehat