Assalamualaikum nak tnya kandungan 4bulqn ok ke makan makanan pedas.. Sebb asyik nk mkan pedas je n.

2 Các câu trả lời

Makan sikit dulu tgk boleh tahan pedas ke tak. Kalau betul perut tahan pedas even mengandung pun boleh makan. Sy dari awal tau pregnant sampai dh 31 weeks ni mmg hari hari mkn pedas. Tk pedas sy tk selera makan. Kalau mmg kena dgn badan, boleh. Tp klu dh sampai sakit perut memulas, cirit birit tu elakkan.

Boley mummy, tapi berpada-pada 😊😊. Sy pun suka makanan pedas waktu preggy tapi xboley consume byk nty heart burn menyerang 🤭🤭