Hai ibu2 semua .. kndungan sya baru 11 minggu tapi selera makan hilang ..normal tak?

7 Các câu trả lời

Normal sis, saya start alahan takde selera and muntah2 start baby 8 weeks smpai 15 weeks, masuk 16 weeks baru la hilang alahan tu, saya bnyk makan buah dgn hirup sup ayam mcm tu la time alahan tu

Hi mama. Its normal. Mybe sebb morning sickness. Nak tak nak mama kena push diri makan. Sebab tkut tumbersaran baby dlm kndungan bermasalah. Dan keshtn mama tjejas. Jg diri ye mama❤️

normal.. kena paksa makan juga untuk kebaikan diri dan kandungan.

normal,tp kena jgk mkn mknn yang berkhasiat

yer,normal

normal