Mcm mna atasi beby muntah² rsau sya klau ad tlong share ea tlong sgt sgt ea ibu ibu yg laen kot kot

2 Các câu trả lời

kalau bb 1-2 bulan tu normal..die bkn mntah sgt tp jeluak..sbb trlebih Susu..selepas burp..kdg cra kite pegang bb..ank sy mse Umo Camtu kdg Susu mnyembur kot idung..ble dh umo msuk 3 bln dh ansur ilang..tp msh jd klu die over mnum ssu..y x normal bile die muntahkan blik sume Susu y die mnum setiap kli nyusu

Baby umur berapa?