Minggu ke berapakah bayi mula bergerak?

7 Các câu trả lời

sy 16 w skrg .. da rse bby grk tp xkuat .. manja2 je mcm kene jentik pon ada .. Tu pon xpasti btl ke bby grk .. ke angin je tu ..

gerakan jelas nya 20 week lbih sis tuk yg first yg sudah pernah mngandung biasanya awal2 macam 16 week dy dah rasa baby gerak

Ya sbb ni first pregnant sis..Tu sbb kurang tau ..bru 18 minggu 😄

16w keatas . tu pn rasa cm geli2 . 24w keatas plak nt mula la rasa berombak perut

20 sis.. ase dah skit2 gerakan halus2...hihi.. skg 27w 1d.. aktif nau..🤣

3y trước

sama....sy 28weeks skrg....

smga sihat sllu💕

20w