Slm semua... Keluar darah dgn lendir.. 24 minggu 2 hri. Bahaya ke.. Ada siapa2 pernah alami..

Slm semua... Keluar darah dgn lendir.. 24 minggu 2 hri.   Bahaya ke.. Ada siapa2 pernah alami..
3 Các câu trả lời

Saya haritu kena gak 21 minggu. Better gy klinik… Doc cakap saya punya berdarah sebab keputihan banyak… Entah lah… Tapi baby okay je.. Cuma dia check lah keputihan tu bawa pi lab… Better check sebab takut placenta previa atau jangkitan kuman GBS

mcm saya sis .. spotting kot .. doc kata scan baby okey mm cuba sis prgi hospital je .. scan baby dia ok ke tidak

awak..update keadaan awak ok ke...sbb sy pun mcm tu skg...