Salam. Sy dah lewat period 3 mggu. Upt -ve. Nk tnya, skrg kerap keluar lendir jernih. Normal ke?

2 Các câu trả lời

Awak period regular ke tak? Kalau period regular by right upt dah +ve terang benderang. Cuba try check dgn upt lain. Lendir jernih tu berkemungkinan keputihan biasa. Keputihan time tak pregnant pun dia biasa keluar

1y trước

period regular. sejak lewat period ni, tiap2 hari keluar lendir jernih tu. sebelum ni tak mcam tu pon.

Lendir jernih macam putih telur tu biasanya tanda tengah subur