normal ke baby 9bulan tak tumbuh lagi gigi pertama? saya jadi risau.

1 Trả lời

Normal sis.. Klau sampai 1thn tak tumbuh gigi lgi pun kira normal jgk.. Ank sya 9bln baru tumbuh gigi.. Tnda2 dia nk tumbuh gigi, sis akn perasan dia sentiasa gigit mainan or barang2 yg dia jmpa, air liur sentiasa meleleh.. Sis jgn risau ok😊

3y trước

terima kasih sis bagi pandangan. itu lah risau saya bila orang tegur "anak tak ada gigi lagi?" sebab kita anak pertama tak tahu apa apa sis.