Assalamuakaikum..tumpang tanya ada tak kat sini yg cucuk perancang tak mai period lebih dari 3bulan?

2 Các câu trả lời

sy cucuk perancang tp period dtg awal.. anak umur 2 bulan lebih dh dtg period.. tp period x mcm dululh.. keluar ckit² je darah tp tempoh lama🤐

2y trước

Saya cucuk perancang dah 9bulan. Masa awal2 tu selang sebulan dtg period skali dtg mesti 2mggu nak msuk tiga mggu baru hbis

saya ccuk perancang 3 tahun.mai period ada dlm 3 kali ja spnjg 3 tahun tu.tu pon sikit ja..3,4 hari mcm tu

2y trước

ada jgak kdang kala..mcm sakit blkg,tpak kaki.