Ade yg last period bln 8 ..cek bln 9 positif ..dah pergi buat buku pink ke

22 Các câu trả lời

1) call kk tdekat tnye nk buat buku pink.. normally dyorg akan suruh bwk gmbr scan swasta (8 mggu ke atas bru nmpk heartbeat).. Lps tu dyorg akan bg tarikh appoinment (tmpt sye ble kandungan da 12 mggu).. so utk mula2 nie, sis tggu da 8 mggu peg scan kt klinik swasta, lps tu call kk tdekat mintak tarikh nk buat buku pink..

11mo trước

terima kasih awak .. Sy cek 5weeks ..

Hi. Sy lmp 24/7. Kalau doktor sy, dia arrange buka buku pink masa kandungan 12 weeks nnt. Doakan kandungan sy sihat, selamat dan baik2 ya. Saya doakan puan baik2 je ye sampai melahirkan. Banyakkan rehat.

11mo trước

InshaAllah. Yg baik2 utk awk jgk. Jaga diri ye. 🥹♥️

ya saya . belom buat . sebab sy baru lepas czer bulan 1 baru ni . nk buat buku takot kena marah . just scan di swasta jek dulu 😅

11mo trước

pergi kk ckp nak buat buku pink.. nt misi tanya last piriod bile dan nt dorg akan bg date utk buat buku dlm kertas tu nt dia akn suh bawak ikut ape dlm kertas tu tulis... tp kene pastikan dah sarapn kenyang2.. sbb lama proses dia tu... suami pun x yah la tgu... boleh tertidur kalau tgu .. baik suh g kerja je...😅

belum buat lagi tapi 3 minggu lewat period da pergi swasta buat scan..lusa(minggu ke4 lewat period)..baru nk pergi buat buku pink 🤭

11mo trước

Dh nampak ke masa scan tu awak? Sy last period 17/8, dari minggu akhir sept dh buat pregnancy test naik dua line..cuma tk prgi scan lagi takut masih tk nampak..lagipun baru lepas operate kandungan luar rahim 3 bulan lepas, takut kecewa lagi 🥺🥺

cuba guna calculator pregnancy utk tahu usia kehamilan awak. lepas tu boleh cuba call kk berdekatan awak tya procedure

11mo trước

terima kasih awak .. doakan kandungan Sy selamat yea .. Sy beli asid folic di farmasi smlm

saya last period 21/7 baru lepas settle bukak buku nd minum air gula terus . anak kedua czer tahun lepas bulan 5 😅

saya last period 23/8..dh call kk ..mggu dpn dh kne buka buku pink..doakan kandugn saya kali ni selamat...amin

11mo trước

Sy mula period 28/8 .. x pergi KK lagi takut .. doakan kandungan saya selamat yea ..

sy last period 6/8 dah call kk..kk ckp kecik lg nanti nurse akan call blk. jadi belum bukak buku pink lg

11mo trước

kalau saya tangal 5/8/23 las hait.sudh kana bagi temu janji 11/10/23 hari rabu ni allhamduillah jumpa doktor sakali .

last period akhir bulan 8 jugak…cadang bukak buku pink before 12 minggu…🙂

11mo trước

Kita sama, smoga kita dua baik2 dan sihat2 ja :)

sy pn tau2 pregnant bulan lps,last period pn bulan 8,blum bt buku lgi

11mo trước

tahniah sis ..