Sakit di celah kelengkang dari 33w n sekarang dah 35w. Normal atau tidak.. Anak ke 3..

3 Các câu trả lời

sy yg 31 lebih weeks ni pon skit celah kangkang. kepala budak dah kt bawah. tp dr kata kalau skit skejap2 tu tak ada apa. kalau rasa skit, duduk rehat . tp kalau sakit tu yg teramat dan xhilang lepas dri duduk rehat tu, baik jumpa dr. mcm sy skit tu ada. tp trigger atau x je. bila sakit sgt, sy rest. lpastu hilang. kalau aktif jalan atau buat keje sana sini,dia jadi blik. tp skejap2 hilang.. itu normal

2y trước

Tak pernah rasa cam ni.. Tu laa.. Terima kasih sis.. Harap mudah laa bersalin nanti

sy dr 28week sampai 36 week esok official 😅 still rasa.jalan mcm pinguin nk tidir susah sabar jer tu tanda2 baby dh jumoa jalan nk keluar nnti

2y trước

Kalau dari baring nak duduk tu.. Ya Allah.. Azab betul rasa nya.. Harap senang laa bersalin nanti

Normal je. Sebab baby membesar