Adakah sesuai saiz kantung 0.52 cm pada usia kandungan 7w4d. Dr kata kemungkinan tak membesar.

3 Các câu trả lời

Scan lagi after 2 week. Kadang2 tarikh last period kita tu tak sama. Cm saya haritu scan patutnya dah 7w tapi bila scan baru 5w. Doc bagi tarikh repeat scan, tengok baby membesar je. Now dah 21w. Fikir positive ok, selagi tak keluar darah insyaallah okay

3y trước

masa tu brp said baby?

Hi sis, nk tahu mcm mana kandungan sis, okay ke? Saya alami masalah yg sama

Boleh saya tahu macam mana perkembangan sis?