Ade tak yang dah kne cucuk kancing gigi nak tnye sakit tak??Lepas cucuk tu ade demam or ape² tak??

21 Các câu trả lời

alhamdulillah sy dh 2 kali cucuk kancing gigi tak demam pun cuma lenguh bahu je..esknye dh okay

saya dah cucuk,ok je,lenguh sikit je,cucuk vaksin lg sakit ,3 hari lenguh nya

xde laa demam tp lemah tbuh lenguh tangan lbih krg smggu jgk laa...

Tak sakit. Dan takde demam cuma mungkin akan terasa lenguh je tangan tu

3y trước

baik² terima kasih🥰

1st dose je sakit.. Yg ke dua x sakit.. Sy pun 1st baby.. 🥰

biasa je dear,sya bru smalam kna cucuk kncing gigi😅..

ada cucuk Kancing gigi.. alhamdulillah tak ada demam

Sy lebam, sy lau g klinik mesti takut kena cucuk

rasa lapar je lps tu

saya sudah Tak demam