normal ke kalau 4 bulan x nmpk baby bump 😔 Nurse kata mungkin baby kecik lagi😔 mohom penjelasan ☺

normal ke kalau 4 bulan x nmpk baby bump 😔 Nurse kata  mungkin baby kecik lagi😔 mohom penjelasan ☺
53 Các câu trả lời

Pregnant kedua ni sy baru masuk 3 bulan lebih, ipar n sepupu2 suami yg gegirl2 dorang ckp dah ada bump tu. Skrg ni 4 bulan seminggu lagi jelas adui 🤷🤷 tapi okeylah.. Mgkin baby ni Risau sampai bt perut mami nya besar sbb mami dia ni selagi org xtau,dia lantak ja ikut orang lain. Org lain aktif,dia pun ikut2..syukur ramai sblh suami ni jenis suka suruh sy berhati hati bila nmpk perut besar ni.. pdhl baru 4 bulan 😅

3y trước

Sama yaa.. 🤭🤭 Itulah. Orang hairan ehh dah ada 😂

Saya pulak baru 3 bulan baby bump besar dah wpun 1st pregnancy, seluar dalam pun dh x muat.. Baby bump besar sampai kawan2 ingat dah masuk 5bln, segan saya.. Yang penting baby sihat, makan makanan sihat dan tutup aurat dengan sempurna, sbb baby bump pun aurat juge ☺️

jgn risau psl bby bump yg pnting bby tu shat dlm kndungn tu dh ckup blkngkn psl nmpk or tk bby bump tu bkn pnting pon yg pnting bila scan bby tu norml dlm kndungn kita , syaa masukk 8buln bru btul2 nmpkk bby bump sis

Kalau anak pertama, kulit perut masih belum pernah meregang.. Masa sy mengandung anak pertama, 5 bulan pun masih x nampak perut.. Tapi bila 7 bulan ke atas cepat je perut membesar..

normal puan tmbh2 lagi first baby kn.. saya dulu masok 6 bulan baru nmpk baby bump.. jngn risau puan yg pnting baby sihat😊.. semoga dipermudahkan spnjng kehamilan🤗

NORMAL... Sbb byk faktor jgk yg mempengaruhi saiz baby bump setiap mommies 😃 Takpa... Apa yg paling penting, setiap kali buat check up, baby membesar dgn normal & sihat.

Org ckp first born memang mcm tu.. i pun perut xnampak.. bila 9 months baru nampak perut.. xkisah la nampak ka x nampak ka.. janji baby n mommy sihat ❤️

Saya pun same 5bulan perut xnmpk sngt tapi baby Alhamdullilah sihat ❤️ doktor ckp mungkin sebab sy kecik 😂 its normal jgn risau ye ☺️

normal.. sy pun xnmpak sgt baby bump sbb sy kcik je orgnye.. tggi pun 151cm ja, berat baby pun alhamdulillah normal dgn usia kandungan

Sy 3 4bln nk bersalin baru npk sy pregnant.. Awal2 dpt sorok lagi.. Selalu pakai seluar jeans prgnant pom dok tak perasan