Kalau makan meggi ada apa2 effects tak dkt baby.. Sy dh 25weeks

12 Các câu trả lời

sya waktu pregnent ank yg ke3 sya langsung tdk dapat telan nasi yg sya mahu maggi jak klu sya mkn nasi sya muntah2 smpai sya kurus kerng smpai la sya branak sya mkn maggi tapi tu la ank sya kurang berat , ank pertama 3.2 ke2 3.4 dan yg ke3 2.9 tapi syukur ank yg ke3 teda apa2

sy mkn tiap mlm sbab asal jam 1 pagi perut lapar xda selera mkn nasi atau roti.perut nak mnum sup panas2.

saya rasa xde effect. tp better amik sikit je. paling2 utk lepaskn rasa teringin

Saya makan Alhamdulillah baby ok. Cuma jgn makan selalu tau sis 🥰

Bole je tp xseberapa elok org ckp bole dpt jaundice bby terok

Xdak masalah pon ...cuba xberapa bgus untuk kndungan

takde effect,tapi jgn selalu ye sis.. kurang khasiat

sy makan ja sbb teringin.. tapi x amalkan selalu la

sy xmkn lgsung meggi mse mngndung tkut xelok

boleh jer makan.. tapi jangan selalu