4/6 bersalin . Nak tanya kulit yg mcmni dkt baby , berapa hari bole tanggal ye ??

6 Các câu trả lời

normal , biasakan mandi baby 2x sehari pagi & sebelum magrib nnti ia akan hilang sendiri xperlu nk sapu apa2

tu normal kulit lepas bersalin. lepas mandi letak losyen tak letak pun tak apa lama lama akan hilang sendiri

sya bru brsalin 1 may anak sya pn mcm ni..tpi mmng hilng sndiri ...mndikn je mcm biasa sehari 2 kli..

Biar je. Jangan bagi mandi selalu. Bagi mandi seminggu 1x 2x sahaja. Benda nk protect kulit baby

Alamak tak ingat pula saya. Yang pasti ni fisiologi normal untuk NB. Tak memudaratkan