Slm nak tnya sya nk masuk 2 bln lbih normal ke ada kluar lendir coklat mcm tu dah brp hari dah kluar

15 Các câu trả lời

Saya masa week 7 mcmtu ada darah mcmni and fresh juga. Tapi sehari je keluar. Saya terus ke klinik sbb masa tu mmg kat luar. Terdetik nak check. Alhamdulillah takde apa. Cuma dr bagi ubat kuatkan rahim. Sekarang dah 29weeks.

Kena g hosp atau klinik swasta nnt diorang akn cek dkt bawah tu cek kantung baby dan bukaan Saya pernah bleeding sehari fresh blood alhamdulillah ok smua dpt ubat kuatkkan rahim time tu 11week skrg dh 20week dh

1y trước

saya dah 3 minggu mcm ni. tapi xbanyak. n warna coklat. kdg2 ada fresh blood. setiap kali scan, baby dah ada denyut jantung. doc bagi ubat kuatkan rahim n suruh bedrest je.

saya pernah time pregnant 22 weeks mcm ni turun darah. pastu muntah dlm kereta. threaten miscarriage duduk wad satu malam. alhamdulillah baby da setahun. petpotpetpot

sy dua kli admit ward sbb mcmni...tapi bby okay je takde ap...just dia akan classfied as threaten miscrriage lah...now dh 30w preggy pon ad je kdg kdg klua....

dah xde istilah darah penempelan sbb awak dh 2bulan. Dah pergi klinik or hospital?

Tak normal dear. Ancaman keguguran. Cepat pergi clinic/ hospital ya

1y trước

Awak 4 week kan kiranya dh sebulan myb penempelan , p kerajaan or swasta ? Biasa diorang tgok kandungan dan pantau kalau turun lagi diorang akn bg ubat , ataupun p swasta ja memang diorang akn bg ubat tpi mahal juga la ubat dia kalau kerajaan free ja

Terus pergi kk atau hospital yg terdekat ya. Jangan tgu 2/3hari.

tk normal yunk ..g checkup ok..moga baik2 sahaja..Aamiin

tak normal puan. pergi jumpa dr. risau ancaman keguguran.

tak normal better awk pgi klinik cpat