Spotting atau keputihan ye ? Ada sesiapa penah mengalaminya tak?

2 Các câu trả lời

saya harituh macam ni jugak kandungan 4weeks + , pergi klinik doktor kata mungkin darah penempelan selagi tiada simptom kram , tapi dr suruh berhati² jugak ada kemungkinan threatened miscarriage . apa² pun kalau sis risau better g klinik untuk confirmkan . semoga dipermudahkan urusan awak 🥰

berapa week sis? macam bercampur darah.

2y trước

Sama dgn saya sis. Selalu juga keluar macamni start dari 6 week. Pergi klinik dr bagi ubat kuat rahim and mc. Kena byk rehat sis. Saya perasan dia keluar bila saya penat sgt, buat kerja byk ke jalan byk. Sekarang alhamdulillah dah nak masuk 9 minggu, baby sihat jantung okay. Kadang kadang still keluar juga. Just ingatkan diri bawak baby takboleh lasak sgt, jaga diri, jaga makan Okay!