ada tak ibu hamil anak pertama ada perasaan macam mana kalau takda baby tinggal kantung sahaja ?😢

1 Trả lời

Sy first pregnant dlu cmtu. sedih ya amat. xbole terima hakikat. sbb ramai dok pujuk Sy mybe bby nyorok kot sbb xde bleeding lngsung. tp smpai 13w scan pon xnmpk. redha je la tunggu kantung keluar sndiri. pastu pgi hospital cek msih Ada sisa ke Tak. dpt mc pntng 2 minggu. alhamdulillah lps 6 bulan gugur. lekat semula