Asalamualaikum semua ibu² saya ingin bertny klo air ketuban bnyk ape ptut kta bt ye plss bgi tau sya

1 Trả lời

ape makanan minuman yang kita patut elakkn ye sya ingin tahu tolong bantu sya ank pertama walau pon gdm on insulin Alhamdulillah semua ok tpi kli ni lain bby pon besar sikit alhamdulillah semua ok cuma air je banyak tolong bantu ibu ibu mesti ada pengalaman kn sya Doakan semoga Allah permudahkan segala urusan ibu ibu yg tunggu zuriat dikurniakan cahaya mata dan ibu ibu yg menunggu hari semoga dipermudahkan urusan bersalin nnti saya 33w3d