Boleh sya tahu klau mcm ni sya mngndung ke..last period 16/4/2021klau sya mngndung agak² bpe mnggu?

33 Các câu trả lời

samala kita, 6weeks 2 days, last period pun 16/04 jugak hehe, congratulations mummy

3y trước

congrat jgk mummy

Positive tu..tahniah..take care sis..mungkin dlm 5 atau nk masuk 6 minggu

Letak lah tarikh first period kt apps ni. pastu dpt la edd nnt

tahniah sis pregnant tu sis da 6week..smoga ibu&baby siht

Klau Last 4/4 jadi nak tau bpa minggu ya maaf tnya

3y trước

8 minggu dah kn

pregnant la sis,kandungan dalam 6w3d la bgitu

pstf tu sis..dlm agran 5 or 6 mgu sis preg

3y trước

16/4 sama ngn saya..sekarang ni saya 6week 2 day

Tahniah sis.. Mngandung tu tp bru lg

Positive sis!! Congrats!

positif tu sis... apa pun tahniah