Saya dah masuk 5 bulan tapi belum ada rasa baby bergerak , kandungan berapa bulan baby bergerak ye?

4 Các câu trả lời

biase ank pertama lmbt kite rasa gerakan die. klau ank ke2 mgkin 18w da dpt rse. mcm sy ank no5 ni 18w da rse die gerak. 20w mgkin aktiv n kuat.

Klu first baby biasanya 6~7 bulan tu baru terasa betul gerakan baby. 5 bulan ni mcm lembut lg, klu tk fokus tk rasa sgt

baby gerak aje cuma kita yang xperasan.Saya betul2 dapat rasa gerak n tendang baby 20w keatas

Sye pon dan 5 bulan baby dah gerak tpi rse lembut je... Kdg2 mcm x prsan baby gerak..